Voorbeschouwing: Laatste reguliere BeNe League wedstrijd

28 februari 2020

De BeNe league competitie loopt tegen het eind en dat betekent dat de startstreep van het play-off geweld in beeld komt. Nog slechts 1 wedstrijd rest Microz Eaters Limburg in en tegen de Tilburg Trappers TT. Aan de startpositie voor de PO’s zal die wedstrijd waarschijnlijk niet veel meer veranderen. Den Haag of Herentals zal de tegenstander in de kwartfinale van de BeNe-league worden.

Het jonge Tilburgse team behoeft verder geen introductie. Drie keer eerder troffen de Eaters en Tilburg elkaar dit seizoen en even zo vaak bleek Eaters een stevig maatje te groot voor de immer strijdlustige Trappers. Ook de wedstrijd van as. Vrijdag in Tilburg zal daar geen uitzondering op gaan geven. Die wedstrijd is ook de enige wedstrijd voor onze mannen as. weekend en zodoende zal er dus geen thuiswedstrijd volgen en kunnen de Eaters zich na vrijdag volledig richten op de kwartfinale.

Die kwartfinale zal gespeeld worden in een best uit maximaal drie wedstrijden. Het zal voor de Eaters niet zo heel veel uitmaken of Den Haag of Herentals die tegenstander zal zijn. Tegen beide teams liet Eaters zien niet de mindere te zijn mits beheersing en discipline hoog in het vaandel gezet wordt. Volgende week een uitgebreide voorbeschouwing.

De slotwedstrijd in Tilburg begint vrijdagavond as. Om 20:30 uur en zal geleid worden door Hub van Grinsven met Chris van Grinsven en Michael Sterkens op de lijnen. Voor een ieder die naar Tilburg afreist of de stream volgt, heel veel plezier bij de wedstrijd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram