club van 1000

Een uitnodiging voor iedereen met een Eaters-hart

Uw liefde voor ijshockey gaat verder dan alleen maar toejuichen vanaf de zijlijn. U voelt een diepe band met Eaters en wilt niets liever dan actief bijdragen aan de club en tegelijkertijd uw bedrijf of naam promoten. Wel, de deur naar dit alles opent zich met het opwindende aanbod van het Club van 1000-lidmaatschap. Dit exclusieve lidmaatschap is niet zomaar een ticket naar de tribune; het is een reis naar opvallende zichtbaarheid en gewaardeerde voordelen die een boost geven aan zowel uw betrokkenheid als uw zakelijke profiel. Laten we samen de spannende voordelen verkennen die dit lidmaatschap met zich meebrengt.

Opvallen met exposure

Stelt u zich voor dat u in de schijnwerpers staat, niet alleen als supporter, maar als een integraal onderdeel van de ijshockeygemeenschap. Als lid van de Club van 1000 krijgt u de kans om uzelf, uw bedrijf of merk prominent te presenteren aan een diverse groep fans. Met een ruimte van maar liefst 340×225 mm op een bord vlakbij de VIP-tribune in de ijshal, zal uw aanwezigheid opvallen bij mede-supporters en zelfs potentiële klanten die de spannende wedstrijden bijwonen.

Maar dat is nog niet alles. Uw zichtbaarheid breidt zich uit naar de exclusieve VIP-ruimte met een tweede advertentie van 170×110 mm bij de ingang. Deze strategische locatie garandeert aandacht van VIP-gasten, waaronder invloedrijke personen en besluitvormers uit diverse sectoren. Het is uw moment om te schitteren!

Online exposure

In dit digitale tijdperk is het online podium net zo belangrijk als de tribunes. Het Club van 1000-lidmaatschap biedt niet alleen fysieke aanwezigheid, maar ook online weergave op de officiële Eaters-website. Uw profiel wordt prominent getoond op deze speciale Club van 1000-pagina. Dit creëert een directe link naar uw bedrijf en vergroot uw online presentie, wat resulteert in extra exposure onder ijshockeyfans en een breder publiek.

VIP-ervaring en kansen om te netwerken

U zit op de VIP-tribune, omringd door gelijkgestemde fans die dezelfde passie delen. Als Club van 1000-lid wordt dit werkelijkheid met maar liefst 20 losse VIP-tribune toegangskaarten voor het seizoen 2023-2024. Ervaar het spel in stijl en geniet van een premium belevenis.

En dat is nog niet alles. Het lidmaatschap opent eveneens de deuren naar exclusieve sponsor- en netwerkevenementen tijdens het seizoen 2023-2024. Dit biedt u de kans om waardevolle zakelijke relaties op te bouwen, te connecten met partners en sponsors van de club. Houd er rekening mee dat de evenementen afhankelijk zijn van de interesse van deelnemende leden.

Samenvattend: Welkom bij de Club van 1000

Het lidmaatschap van de Club van 1000 bij Eaters brengt opvallende zichtbaarheid, online bekendheid en exclusieve belevenissen samen. Word lid van deze selecte groep, zet uw bedrijf in de schijnwerpers en geniet van VIP-voordelen terwijl u waardevolle relaties opbouwt. 

Sluit u aan bij de Club van 1000 en draag bij aan de groeiende Eaters-gemeenschap, zowel op als buiten het ijs.
DOET U MEE?

De voordelen op een rij!

  • Exposure op bord in de ijshal
  • Exposure op bord in de VIP-ruimte
  • 20 Losse VIP-kaarten om wedstrijd(en) te bezoeken
  • Online exposure via website en bekendmaking via onze social media kanalen
  • Uitnodigingen voor netwerk event(s)
Heeft u nog vragen? 
Ron Lahay gaat graag met u in gesprek via telefoon of mail. 

deelnemers

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
star
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram