Menu

VOOR KINDEREN, TEGEN KANKER...

29 november 2017

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Begin 2017 bleek dat onze jongste dochter Eline een vorm van kinderkanker heeft: acute leukemie. Voor haar, maar ook voor haar zus Madeleine, broer Lucas en ons als ouders is sindsdien in één klap alles anders. Er is groot verdriet, maar naast ziekte is er ook hoop en kracht. Eline krijgt ruim 2 jaar lang de beste behandeling en wordt zeer waarschijnlijk weer beter. Op 1 november hebben we haar zesde verjaardag groots gevierd.   

Helaas wordt één op de vier kinderen met kanker niet meer beter en worden verjaardagen niet meer gevierd. Dat zijn er tien op de veertig; dat zijn er veel en veel te veel.   

Na een turbulent half jaar vol opnames, beenmergpuncties, infusen en chemokuren gaat het met Eline al een stuk beter. Ze speelt, zingt, danst en kan soms zelfs weer naar school. 

Het is nu onze beurt om iets terug te doen. We ervaren dat gezondheid, zelfs voor een sterk jong kind, niet vanzelfsprekend is. En als een ernstige ziekte op je pad komt, wil je zo snel mogelijk de meest effectieve behandeling met de minste bijwerkingen. Zonder het Emma Kinderziekenhuis Amsterdam en zonder KiKa zou het met Eline niet zo goed gaan als nu het geval is. Ieder kind, ieder gezin dat deze klap te verduren krijgt, verdient de beste zorg en de grootste kans op herstel en een mooie toekomst. Daar gaan wij ons voor inzetten, door de krachten te bundelen onder de naam “Samen succesvol voor KiKa”.

Apetrots zijn wij dan ook dat de Laco Eaters Eline en “Samen succesvol voor KiKa” een warm hart toedragen door de Teddy Bear Toss (mede) in het teken van KiKa te laten staan. Een unieke kans om bij te dragen aan een gezonde toekomst voor kinderen met kanker en hoop te bieden aan al die gezinnen die het aangaat. 

Eline verheugt zich er al op om heel veel KiKa beren op het ijs te gooien, dus kopen, kopen, kopen allemaal, zodat dit een gigantisch succes wordt! Wij zullen met vrienden en familie vanuit Heerlen met een gesponsorde bus van Jacobs Travel naar Geleen komen op 17 december om mee te helpen alle knuffels op het ijs te gooien!

- Annemiek Kuijer & Joost Schiffelers [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text css=".vc_custom_1511946449892{background-color: #dd9933 !important;}"]

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen, maar dat moet en dat kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Hiervoor is héél hard héél veel geld nodig!

 [/vc_column_text][vc_single_image image="11953" img_size="full"][vc_single_image image="11914" img_size="320"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Kika beren kunnen tot 5 december online besteld worden via http://eaterswear.nl/product/kikabeer-voor-teddybear-toss-2017/ 

Bij 10 of meer beren wordt u zelfs Maatschappelijk Partner van de Teddy Bear Toss 2017! We zullen dan via Facebook uw naam bekend maken en uw logo/naam draait mee op het gamescreen tijdens de wedstrijd. We proberen de bestel deadline bij KiKa te verlengen om zo langer online de beren aan te kunnen bieden. Lukt dat niet, dan is er de 17e voor aanvang van de wedstrijd nog de mogelijkheid om een beer te kopen bij de stand van KiKa zelf.

Alle bestelde KiKa beren kunnen voor de wedstrijd afgehaald worden in de hal.

Namens Annemiek Kuijer en Joost Schiffelers, Lucas, Madeleine en Eline bedanken we jullie al voor alle steun aan de Teddy Bear Toss en “Samen succesvol voor KiKa”!

be(ar)RED-y!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=fx_TdUCYiBM" title="Sfeer impressie Teddy Bear Toss"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram