Menu

Op Glad IJs | DEG........ EIN ERLEBNIS

28 november 2017

[vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="10784" img_size="full"][vc_column_text]

Afgelopen zondag 19.00 uur.
Plaats van handeling: ISS Dome Düsseldorf.
Recept voor een ijshockeyPOT.
Ingredienten: 13000 uitzinnige fans, Rheinderby, prachtig stadion

Twee ploegen die elkaar nauwelijks ontlopen en klasse spelers op het ijs.
Roer dit allemaal door elkaar en je hebt een fantastische avond.

IJshockey op en top. Ja, die Duitsers weten wel hoe ze het moeten aanpakken. Nee,  ik ga hier niets vergelijken met de Nederlandse competitie. We weten allemaal dat dat niet kan. De Duitse ijshockeycompetitie staat mijlenver van ons af.

Neem de miljoenen euro’s die de clubs er in steken. Fantastische spelers schaatsen rond in de DEL. Ze worden  gehaald uit  o.a.Noord Amerika, Oost Europa, Scandinavie en die trekken de Duitse “nachwuchs” mee naar grote hoogten. De Düsseldorfer Eislauf Gemeinschaft heeft het prima voor elkaar.

Ook enkele bekenden voelen zich er thuis. Mike Pellegrims is sinds dit seizoen hoofdcoach en heeft het prima naar zijn zin.  Ook na de nederlaag blijft hij een gentleman. Danny Beckers, van Fysio Vision, weet amper waar hij terecht gekomen is. Als performance trainer doet hij zijn werk om de spelers fit te krijgen en te houden.

Ik zeg wel dat deze competitie mijlenver van ons af staat maar  geografisch eigenlijk niet. Een klein uurtje rijden en je bent er. Zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan  de ISS Dome. Mike Pellegrims zou het hartstikke leuk vinden wat Geleense ijshockeyfans te ontmoeten.

Iedereen krijgt de groeten van hem en als hij tijd heeft komt hij beslist nog eens naar de Kummenadestraat heeft hij beloofd.

Dieser Abend ………….. war Spitze!

Deze week gaan we weer over tot de orde van de dag. En dat is de volgende wedstrijd in Geleen.  Dan kunnen we na afloop zeggen Deze oavend….. waor  weer geweldig.

IJshockey is eigenlijk overal leuk.

Reactie: dolsben@gmail.com[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram