Menu

Uitnodiging voor anonieme berichtgever(s)

28 maart 2024

Onlangs verscheen op Facebook een bericht van (een) anonieme melder(s) dat het reilen en zeilen bij Snackpoint Eaters Limburg aan de kaak stelde. In niet mis te verstane bewoordingen werd met name de voorzitter van STEL beticht van een aantal zaken zonder daarbij man en paard te noemen.

Het STEL-bestuur is niet alleen geschokt door voornoemd bericht maar herkent zich ook niet in de geschetste aantijgingen. STEL is echter ook niet blind of doof voor kritiek aangaande het functioneren van haar bestuursleden en biedt de berichtgever(s) de gelegenheid om tijdens een bestuursvergadering het artikel toe te lichten, uitleg te geven en van gedachten te wisselen. We staan namelijk altijd open voor verbetering!

De bestuursvergadering in kwestie vindt plaats op donderdag 4 april a.s. om 19:00 in Café Aurora, Raadhuisstraat 10 in Grevenbicht. We hopen dat de plaatser(s) zijn/haar/hun in het bericht genoemde wens kracht bij willen zetten door uit de anonimiteit te treden en daadwerkelijk bij te dragen aan een constructief overleg.dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram