Menu

Mees de Wit blijft toch niet bij Snackpoint Eaters Limburg

29 maart 2024

In tegenstelling tot eerdere berichten speelt Mees de Wit komend seizoen toch niet bij Geleen. Het contract dat hij eerder met Snackpoint Eaters Limburg voor het seizoen 2024-2025 tekende bevatte een clausule die hem de mogelijkheid bood om onder de overeenkomst uit te komen bij interesse van een buitenlandse club. Dat is nu Duitsland geworden.

Teammanager Lars Engwegen: “We balen natuurlijk van het vertrek van Mees. Met het oog op komend seizoen hadden wij een belangrijke positie voor hem in gedachte in de ploeg. We wisten dat Mees ambitie had in het buitenland en daarvoor heeft hij ook een clausule in zijn contract laten opnemen. Dat hij daar nu gebruik van maakt is zuur voor ons maar we gunnen het hem natuurlijk wel. Onze deur zal voor Mees altijd open blijven.”

De persoonlijke afscheidsboodschap van Mees:

Eaters bedankt!

Zoals velen van jullie weten had ik de ambitie om terug te gaan naar de Duitse Oberliga; dit kwam eerder dan gepland.

Voor mij was dit een loodzware beslissing om na zo’n geweldig seizoen bij een fantastische club - met als kers op de taart het winnen van de BeNe-League Cup - de knoop door te hakken.

Uit de grond van mijn hart kan ik zeggen dat ik zeer trots ben om voor deze, voor mij tot nog toe, fijnste club, hechte spelersgroep en trouwe fans te hebben mogen spelen. 

Via deze weg wil ik echt alle personen bedanken voor de leuke, sportieve, leerzame tijd. Van team collega’s, trainers, technische staff tot medisch team, van alle officials tot alle vrijwilligers, sponsoren en bestuur, en alle fans van wie ik elke wedstrijd de steun voelde tot op het ijs.

De ijshockeywereld is een kleine wereld en we zien ons zeker snel weer en sommige vriendschappen zijn voor altijd.

Geleen, nogmaals bedankt!
28

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram