Menu

Het seizoen zit erop, we zeggen BEDANKT!

12 maart 2024

Het was spannend dinsdagavond in Diez, maar uiteindelijk verloren we in overtime door een powerplay goal na 37 seconden met 3-2. Hierdoor is er een abrupt einde gekomen aan een mooi seizoen, waar de toeschouwers de grote winnaars waren met schitterende potjes ijshockey in Glanerbrook, maar ook in de uitwedstrijden.

De BeNe League heeft dit jaar laten zien dat het een geweldige league is waar iedereen van iedereen kon winnen maar er kunnen slechts 4 teams deelnemen aan de halve finales. Naast Diez drongen ook Den Haag (2-0 tegen Leuven), Neuwied (2-1 tegen Herentals) en Luik (2-1 tegen Heerenveen) door in de halve finale.

Voor ons zit het seizoen er dus op en is het wachten tot ergens in september. Er is wel nog een After Season party die door de supporters ver. georganiseerd word op 6 april, kijk op hun socials voor meer info. Wij bedanken onze hoofdsponsor voor zijn geweldige bijdrage dit jaar en onze overige sponsoren die mede het ijshockey mogelijk maken in Geleen. Daarnaast natuurlijk alle fans, onze vrijwilligers, spelers, staf en begeleiding.

Een goede zomer en tot snel!

Always beRED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram