Menu

Tweede Canadese import voor Snackpoint Eaters Limburg

25 juni 2023

De ploeg van coach Jeffrey van Iersel kent ook komend seizoen een Canadese aanvaller. Het betreft Ben Duperreault, 26, uit Wilcox, Saskatchewan, meet 1m75 en weegt 83 kg.

Ben speelde net als Brad Forrest een periode in de Western Hockey League (Moose Jaw Warriors en kort bij de Lethbridge Hurricanes). Daarna switchte hij anderhalf seizoen naar de Notre Dame Hounds in de Saskatchewan Junior Hockey League. Vervolgens kwam hij, net als Brad, uit in de USports Universiteits liga. Daar speelde hij maar liefst viereneenhalf seizoen voor de universiteit van provinciehoofdstad Regina. Na kort verkast te zijn naar de Quad City Storm (Southern Professional Hockey League), maakte hij afgelopen seizoen de oversteek naar Europa en kwam in de tweede Franse Divisie bij Duinkerken terecht.

Daar wist hij in 33 wedstrijden 20 keer het net te vinden, was hij 21 keer beslissend bij een doelpunt betrokken en zat hij 26 strafminuten uit.

Zijn coach van vorig jaar bij Duinkerken zegt over Ben: “He is a complete player who shoots to score. He will bring his speed, energy and work ethic to the team.”

Zijn huidige coach zegt dit over de nieuwe forward: “Al vrij snel na het seizoen kwam ik in contact met Ben. In de gesprekken die we hadden, was er al snel een goede klik. Ik heb hoge verwachtingen van hem, zeker nadat ik ook videobeelden en wedstrijden van hem heb bekeken. Ben is een complete speler die elke wedstrijd het verschil kan maken. Hij stond bovenaan mijn lijst van kandidaten voor de import posities die we moesten invullen. Ik ben heel blij dat het ons gelukt is om Ben naar Geleen te halen.”

Ben Duperreault gaat bij Snackpoint Eaters Limburg spelen met rugnummer 44.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram