Menu

Nieuwe jonge goalie voor Snackpoint Eaters Limburg

27 juni 2023

 

De 20-jarige Jowin Ansems (geboren en getogen in Lage Zwaluwe) heeft een contract getekend in Geleen. Dit 1m92 lange en 68kg wegende jeugdige talent komt over van Tilburg, waar hij de afgelopen twee seizoenen mee in de Eredivisie speelde. Ook verdedigde hij een aantal wedstrijden het doel van het Oberliga-team. Daarvóór speelde hij drie jaar bij de Schüler, U17 en U20 van het Duitse Iserlohn en kwam ook voor het Nederlandse U18- en U20-team uit op WK’s.

Jowin over zijn keuze voor Geleen: “Ik heb voor Geleen gekozen, omdat ik de stap van Eredivisie naar BeNe-League wilde maken en Geleen geeft mij hier de kans en de gelegenheid toe. Ook geeft Geleen mij de mogelijkheid om door te groeien en een vast onderdeel van het team te worden – een kans die ik met beide handen aangrijp. Daarnaast heb ik ook veel goede dingen gehoord over Geleen en zijn fans.”

Op de vraag wat hij zichzelf voor doelen stelt, antwoordt hij: “Mijn persoonlijke doelen voor het komende seizoen zijn om mezelf verder te ontwikkelen en een zo stabiel mogelijk seizoen te hebben. Ik wil het team elke wedstrijd de kans geven om voor de winst mee te doen. Mijn doel is om te zorgen dat er zo min mogelijk pucks in gaan en het team ook het volste vertrouwen erin heeft en we samen het beste uit dit seizoen halen.”

Aan de fans van Geleen: “Ik heb erg veel zin om voor jullie te komen spelen en kijk er erg naar uit. We hopen op een zo goed mogelijk seizoen, waarbij de support natuurlijk niet mag ontbreken. Ik hoop op jullie steun en tot komend seizoen!!!”

Coach Jeffrey van Iersel over de nieuwe goalie: “Ik ben blij dat Jowin dit jaar mede ons doel verdedigt. Hij geldt als het grootste aankomende talent van Nederland. Dat heeft hij al een aantal keer laten zien in de Oberliga bij Tilburg Trappers, diverse Nationale Jeugdteams en in de finales van de Eredivisie. Jowin is lang, iets wat je in het hedendaagse ijshockey steeds vaker ziet. Op zijn 20e is hij al mentaal sterk en wijkt onder druk niet van zijn spel af.”

Jowin Ansems gaat bij Snackpoint Eaters Limburg spelen met nummer 29.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram