Menu

Snackpoint Eaters Limburg in de race voor de Beker van Nederland

7 december 2023

Nadat de ploeg van Jeffrey van Iersel zich afgelopen weekend ten koste van het Duitse Rockets Diez plaatste voor de finale van de BeNe-League Cup (waar Unis Flyers Heerenveen de tegenstander zal zijn), is komend weekend een andere Friese ploeg de tegenstander van Snackpoint Eaters Limburg.

Zaterdag 9 december gaat Eaters namelijk op bezoek bij OG Capitals Leeuwarden voor de eerste halve finalewedstrijd in de strijd om de Beker van Nederland, aanvang 18:00 uur. De Friezen komen uit in de Eredivisie en nemen daar na 10 wedstrijden de derde plaats in achter Zoetermeer en koploper Amsterdam. De wedstrijd is HIER LIVE te volgen via het streamplatform van IJshockey Nederland.

Een dag later is de return van deze best of three-serie in Geleen. Snackpoint Eaters Limburg kan zich bij twee overwinningen dus ook plaatsen voor de Nederlandse bekerfinale, waarin de winnaar van het duel Den Haag – Heerenveen de andere finalist zal zijn.
Komt dus zondag om 19:00 uur allen naar Glanerbrook voor een bruisende bekeravond, waarin zanger Anthony (zelf een grote Eaters-fan) het Limburgs volkslied live ten gehore zal brengen.

Ook heeft onze trotse hoofdsponsor Snackpoint een gevaarlijke lekkere traktatie voor elke bezoeker geregeld, namelijk een zakje Duyvis Tijgernootjes.
Inzet: een plaats in de tweede bekerfinale van het seizoen 2023-2024.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram