Menu

Everyone Needs a Hero

6 december 2023

Op zaterdag 23 december 2024 zal Snackpoint Eaters Limburg voor de tiende keer de Teddy Bear Toss organiseren en net zoals in bijna alle edities (met uitzondering van de eerste keer) spelen we die dag in speciale shirts.

Dit jaar is gekozen voor een Hero-jersey met kersttinten met als motto “Everyone Needs a Hero’ en dat geldt zeker voor de kinderen in onze regio.

Daarom steunen we ook Stichting ‘Ik Doe Mee!’ met de verkoop van onze Snackpoint Teddyberen en kunt u ook een donatie doen.

Stichting Ik Doe Mee! is een stichting die er op gericht is om kinderen en gezinnen met kinderen uit de gemeente Sittard-Geleen, die onder de armoedegrens leven, te laten merken dat ze ook mee doen. De stichting doet dat door wensen van deze kinderen, gericht op meedoen aan het sociale leven, in vervulling te laten gaan.

De speciale shirts zullen binnenkort weer via de veiling te verkrijgen zijn. De veiling loopt van 11- 21 december 2023 en de winnaars kunnen hun shirt dan na de wedstrijd tijdens de Meet & Greet (voor iedereen) in ontvangst nemen.

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram