SEIZOENSOPENING VJB SMOKE EATERS.

16 augustus 2016

De Vereniging Jeugdbelangen Smoke Eaters opent het nieuwe seizoen 2016/2017 op zaterdag 3 september in de ijshal van Glanerbrook Geleen. Alle jeugdteams spelen een volledige wedstrijd te beginnen om 09.00 met U8 en U10. Er zijn vele gastteams aanwezig zoals Neuss (D), Turnhout en Coldplay (B), Eindhoven en Den Bosch. De wedstrijden zijn gratis toegankelijk en duren tot 23.00 uur. In de Eatersbar kan koffie met vlaai of een biertje besteld worden.

De VJB heeft 140 spelende leden en de laatste jaren eindigden een aantal teams in de landelijke top-4. IJshockey is een snelle, wervelende sport die heel goed is voor de lichamelijke en ook de mentale ontwikkeling van een kind. Je kunt al op heel jonge leeftijd beginnen in een schaatsklas. Zo gauw je kunt schaatsen kun je doorstromen naar de jeugdteams. IJshockey kan gemengd gespeeld worden; in onze teams spelen jongens en meisjes vaak samen.
Tot en met de leeftijd van 14 jaar staat plezier in het sporten voorop maar speel je ook wekelijks heuse wedstrijden. Vanaf 14 jaar wordt de aandacht verlegd naar winnen.
Ben je al wat ouder of wil je wat minder prestatief spelen dan kun je eventueel aanschuiven bij het 4e divisie team.
Uiteraard heeft de VJB ook een damesteam waar je vanaf je 12e jaar terecht kunt.
Wil jij eens komen proefschaatsen dan kun je je iedere woensdagmiddag om 16.00 melden in de ijshal. Je mag dan gratis meedoen.
Wil je meer informatie mail dan gerust naar: nkosters@smokeeaters.nl

Seizoensopening-VJB-Smoke-Eaters-2016-2017

klik voor vergroting

GROTE WERRVINGSCAMPAGNE VJB SMOKE EATERS.

De ijshockeyvereniging VJB Smoke Eaters wil haar ledenaantal graag verder uitbreiden.
Een brede basis is goed voor het jeugdijshockey, maar is ook van belang voor een goede doorstroming van talenten naar de hoogste divisie in Nederland.
Op zondag 30 oktober 2016 verzorgt de VJB, ondersteunt door de Nederlandse IJshockey Bond, een grote wervingscampagne.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 Wedstrijd U8-U10.
12.45 – 13.20 Spellencircuit op het ijs. Iedere jeugdige aanwezige mag hieraan
deelnemen.
13.20 – 13.45 Korte wedstrijd met scheidsrechters van 2 x 10 minuten.

Wil jij deze ochtend meedoen als onze (aspirant) hockeyer dan vullen jij of je ouder(s) op een formulier je N(aam)A(dres)W(oonplaats) gegevens in. Dit kan boven in de Eatersbar die uitkijkt op de ijsbaan. Na het invullen van dit formulier mag jij ook nog eens als extra bonus een maand gratis naar de ijshockeyklas op woensdagmiddag komen.
Op de campagnedag zelf mag je, na de activiteit van de VJB Smoke Eaters en na het invullen van het formulier, vanaf 14.00 vrij schaatsen in Laco en krijg je één euro korting van Laco op het reguliere tarief.

Wil jij aan het spellencircuit meedoen en/of aan de wedstrijd dan kun je om 12.30 bij Rob´s Sportshop schaatsen huren en een helm tegen een zeer scherp tarief van €3,50. (helm = verplicht).

Op deze ochtend krijgen spelers en ouders van de VJB ook de kans om hun materiaal van afgelopen seizoen te verkopen.

Wil je meer informatie mail dan gerust naar: nkosters@smokeeaters.nl

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram