BIJNA 700 WEDSTRIJDEN ERVARING ERBIJ

13 augustus 2016

In het nieuwe team met veel jonge spelers mogen natuurlijk routiniers niet ontbreken.
Met Lars van Sloun (381 wedstrijden) en Kay Gielen (292 wedstrijden) wordt de nodige ervaring aan de spelersgroep toegevoegd.

LARS VAN SLOUN

lars van sloun

De 26-jarige aanvaller zal dit jaar al aan zijn 11e seizoen voor Eaters beginnen. Hij was vorig jaar goed voor 82 punten, 23 goals en 59 assists. Onze nummer 9 traint al wekenlang mee tijdens de pittige bootcamps onder leiding van Brad Westerman.

Met bijna 400 Eaters wedstrijden zal hij de meest ervaren speler van het Geleense team zijn. Lars zal daarom een van de dragende spelers van het jonge team moeten worden.

“Ik kan niet wachten om met deze groep het ijs van Laco te betreden en er samen een mooi seizoen van te maken.”

KAY GIELEN

kay gielen

De nummer 39 zal net als eind vorig seizoen in de verdediging gaan spelen. De 24e jarige zal aan zijn 8e seizoen beginnen in het rood van Eaters. Afgelopen seizoen kwam Kay tot 28 punten, 13 goals en 15 assists.

De bijna 300 wedstrijden ervaring zal Kay komend seizoen goed gaan gebruiken als defence. Hij kent natuurlijk de “trucs en streken” van een aanvaller en kan daar zijn voordeel gaan halen in de duels.

“Ik kijk ernaar uit om een nieuw seizoen voor de Eaters te gaan spelen. Blij dat ook Lars bijgetekend heeft!!! Ik heb ook veel vertrouwen in de beoogde nieuwe coaching staff, na enkele gesprekken met hen heb ik besloten om vast over te stappen naar de verdediging, waar voor mij een mooie uitdaging ligt komend seizoen”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram