Menu

Op Glad IJs | De Tunnel

9 oktober 2017

[vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_images_carousel images="10784" img_size="full"][vc_column_text]Het is inherent aan het ijshockey. Sport en show gaan hier samen. Kijk je naar een NHL wedstrijd dan word je overladen met show. Ook in Geleen zie je daar iets van terug. Ok, wat op een ander niveau maar ik moet zeggen het heeft wel wat.

Ik bedoel de opblaasbare toegangstunnel waar de spelers een voor een het ijs op komen. Fantastisch toch dat dit gebeurt. En alweer door vrijwilligers die een beetje gek van onze sport zijn. Net zoals de DEVIL niet meer weg te denken is in onze ijshal. Jarenlang zat Jan Been, onder de outfit en nu heeft hij gelukkig een opvolger. Het hoort bij de Eaters show. Gelukkig speelt ons publiek daar ook op in zodat de jongens het gevoel krijgen van “kom maar op wij zijn vandaag onverslaanbaar”.
Deze sfeer vasthouden in “The Hell of the South” en we gaan weer leuke duels tegemoet zien.

Ik vraag me alleen af wat doen we als de tunnel niet mechanisch opgeblazen kan worden. Och, eigenlijk hoef ik me dat niet af te vragen we hebben genoeg supporters die een flinke longinhoud hebben we hebben genoeg supporters met een grote mond. Probleem opgelost: die kunnen toch blazen.
Ik weet zeker dat ze dat doen want…………de sfeer moet blijven en de show must go on!

Reactie: dolsben@gmail.com
Foto's: Lex Eckhardt [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid grid_id="vc_gid:1507585966434-7e6b6c64-d505-7" include="11366,11365,11364"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram