Menu

Eaters winnen ruim in Nijmegen, shutout Rowan

7 oktober 2017

Vrijdagavond hebben onze Eaters de eerste overwinning in de bekercompetitie geboekt. In een strafrijk duel, waarin scheidsrechter Wolbers 122 strafminuten uitdeelde, wist Eaters met een 0-5 zege de Nijmeegse ijshal te verlaten. Doelpuntenmakers aan Geleense zijde waren Huovinnen, Smit, Krzak, Heutmekers en Munichman.Door deze overwinning bezetten de Eaters de tweede plek achter Heerenveen, dat van Tilburg won (1-3)

Rowan Delil speelde een fantastische wedstrijd en mocht aan het eind het doel op haar kant leggen. Zijn eerste shutout van het seizoen was een feit. Joey Geurts mocht voortijdig de kleedkamers opzoeken vanwege fighting( die door Joey op punten won?)Zijn straf betrof een Game waardoor hij de volgende wedstrijd gewoon weer kan deelnemen.

Joonas Liimatainen lijkt een serieuze aanwinst te zijn in de verdediging. Überhaupt zat het vanavond verdedigend zeer goed in elkaar. Eigenlijk zeg maar, het hele team zat goed in elkaar.. een vette voldoende voor iedereen.

Voor dit weekend zijn onze Eaters klaar, maar volgende week staat er een loodzware reeks op het programma. Eerst zaterdag 14 oktober naar Zoetermeer en vervolgens komt op zondag 15 oktober het sterke Den Haag op bezoek. De wedstrijd op zondag begint om 19:00 uur.

 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram