Menu

Laco Eaters op bezoek bij Nijmegen vanavond

6 oktober 2017

Voor de Eaters staat er dit weekend maar een wedstrijd op het programma, ze maken de busreis naar de Keizerstad Nijmegen om daar tegen de plaatselijk Devils aan te treden. Bij Nijmegen een handvol oude bekenden; Jeffrey van Iersel als coach, en oud Eaters spelers Kay Gielen, Rick van Haren en Justin Evers. Verder is ex Tilburg Trappers Oberliga speler Levi Houkes terug gekeerd op het oude nest.

Als een van de imports hebben ze de Litouwer Aivaras Bendzius deze zomer aangetrokken. De boomlange en oersterke power forward uit de Litouwse stad Elektrenai is slechts 24 jaar maar al een zeer geroutineerde en succesvolle international. Sinds 2008 is hij al actief op wereldkampioenschappen van de U18 tot en met het wereldkampioenschap in de Divisie 1B dat onlangs met Nederland in Belfast werd gehouden. De tweede import bij Nijmegen is Marek Pitka (23). De getalenteerde Slowaak was het afgelopen jaar te vinden in de verdediging van Eindhoven Kemphanen en maakt na één seizoen een transfer naar Nijmegen. Met 39 punten uit 22 wedstrijden was hij na Trevor Hunt van Herentals (42 punten) de op een na succesvolste verdediger van de BeNe-League.

Bij Eaters ontbreken Jordi Laan en Tom Marx. Levi Smeets is er vanavond wel weer bij. De nieuwe aanwinst Joonas Liimatainen is speelgerechtigd en maakt daarmee meteen zijn opwachting in de kleuren van de Laco Eaters Limburg.

Voor de fans die naar Nijmegen afreizen, de tunnels sluiten om 20.00u dus voor de terugreis moet een alternatieve route gekozen worden. De wedstrijd begint in Traversium om 20.30u.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram