De passie voor de beveiligingsbranche is ontstaan vanuit de hondenbeveiliging. Van jongs af aan is de directeur Rik Snippe bij dit onderdeel binnen de beveiligingsbranche intensief betrokken geweest. De opgebouwde kennis, ervaring en betrokkenheid komen ook duidelijk naar voren in de huidige bedrijfsvoering. Open, transparant en met korte communicatielijnen. Wij doen wat we zeggen en wij zeggen wat we doen.

Wij luisteren naar de klant en leveren altijd maatwerk. De juiste mensen op de juiste plek is essentieel om veiligheid te garanderen.
Alle medewerkers zijn minimaal in het bezit van het diploma Beveiliger 2 en BHV. Een aantal medewerkers zijn daarnaast ook nog in het bezit van het diploma Ploegleider BHV en/of EHBO.

Interne opleidingen op het gebied van hostmanship, coachend leidinggeven, communicatie en presentatie worden ook aangeboden.
Apeople Security is dé specialist in hondenbeveiliging. Een sterk punt van hondenbeveiliging is de preventieve werking die van deze vorm van beveiliging uit gaat. Wij zijn ook nauw betrokken bij de hondenbrigade Politie Eenheid Limburg.

Met hondenbeveiliging als speerpunt gedurende de opstartfase heeft Apeople Security zich, na een stormachtige groei gedurende de laatste 3 jaar, Als onderdeel van de Apeople Group. inmiddels ontwikkeld tot een totaalaanbieder op het gebied van beveiligingsoplossingen.