Menu

Ook Jowin zegt ja tegen Eaters voor seizoen 2024-2025

31 januari 2024

Met de toevoeging van Mees de Wit en Arne van Espen, komt het totale aantal spelers voor de 2024-2025 selectie op vier. Met Lander Paulissen en Matteo Castronovo was immers eind vorig seizoen al een drie-jarig contract overeengekomen. Vandaag maken we dus een vijfde speler voor voornoemde selectie bekend, en wel goalie Jowin Ansems.

Jowin is dit seizoen uitgegroeid tot een ware publiekslieveling en zelf heeft hij ook een goed gevoel in Geleen: “Sinds de eerste dag voel ik me hier erg thuis en heb ik het heel erg naar m’n zin. Het team, de staf en de fans zijn geweldig. De support en sfeer vanaf de tribune voel je goed tijdens de wedstrijden en dit geeft mij een flinke boost. Toen de gesprekken begonnen over een contractverlenging was er voor mij geen twijfel mogelijk en tekende ik met alle plezier bij. Ik heb ontzettend veel zin om ook volgend seizoen voor Snackpoint Eaters Limburg te spelen en ik hoop iedereen dan weer op de tribunes te zien.”

Teammanager Lars Engwegen over de 20-jarige sluitpost: “Jowin wordt door vele kenners in het Nederlandse ijshockey (maar uiteraard ook door ons) omschreven als hét goalie-talent van Nederland met een mooie sportieve toekomst in het verschiet. Toen deze zomer duidelijk werd dat wij de mogelijkheid hadden om Jowin een duo te laten vormen met de ervaren Deniz Mollen, wisten wij dat dit de beste optie voor ons én Jowin zou zijn. Jowin heeft dit seizoen al meermaals wedstrijden voor ons over de streep weten te trekken en wij weten dat er clubs voor hem op het vinkentouw zitten. Jowin is een jongen die leeft voor de sport en het beste uit zichzelf probeert te
halen en het daarnaast ook nog eens hier ontzettend naar zijn zin heeft. Vandaar dat een verlenging van zijn verbintenis voor beide partijen als vanzelfsprekend voelt.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram