Menu

Ook Arne blijft een Snackpoint Eaters speler!

30 januari 2024

Nadat eerder al de verlenging van aanvaller Mees de Wit bekend werd gemaakt, is het vandaag de beurt aan verdediger Arne Van Espen die heeft toegezegd zijn verblijf in Geleen te verlengen. Arne: “Ik voelde me vanaf het begin welkom in Geleen, door mijn teamgenoten, de coach en staff, alsook door de fans. Ik ben hier dus graag en speel met veel plezier voor een vol Glanerbrook."

Toen de vraag kwam of ik nog een jaar wilde blijven heb ik dan ook niet getwijfeld. De goede resultaten die we nu behalen zijn natuurlijk ook een mooie opsteker en het smaakt naar meer. Teammanager Engwegen voegt toe: “Arne was één van de vele nieuwkomers in onze ploeg dit seizoen. Zoals we allemaal weten vissen we allemaal in dezelfde spreekwoordelijke kleine vijver wat betreft spelers en al helemaal qua verdedigers. Wij waren dan ook heel blij dat we Arne bereid hebben gevonden onze kant op te komen. Arne heeft ook al snel een belangrijke rol in onze ploeg gekregen en wordt ingezet in nagenoeg alle spelsituaties.

Omdat we goed begrijpen dat we van Arne een flinke investering vragen wat betreft reistijd en het combineren van werk en sport, zijn wij vroeg in het seizoen in gesprek met hem gegaan. Toen duidelijk was dat Arne het enorm naar zijn zin heeft én het goed te combineren valt hebben we meteen spijkers met koppen geslagen en zijn verbintenis verlengd voor het komende seizoen.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram