Menu

Mees de Wit ook volgend seizoen bij Snackpoint Eaters Limburg

29 januari 2024

Eerste aankondiging seizoen 2024-2025

De technische staf van Snackpoint Eaters Limburg heeft al enige tijd het vizier op het seizoen 2024-2025 gericht. In dat kader kan er een eerste speler bekend worden gemaakt die ook komend seizoen bij de Geleense ijshockeyclub blijft. Het betreft de 21-jarige forward Mees de Wit.

Mees daarover:Vanaf dag één dat ik bij Snackpoint Eaters Limburg binnenkwam, werd ik met open armen ontvangen en had ik een goed gevoel bij de club en de mensen. We hebben ons als team – maar ik ook persoonlijk – goed kunnen ontwikkelen, wat ook mijn doel was met de overstap naar Geleen. Niet alleen de technische staf maar ook met name de oudere spelers helpen mij met hun ervaringen, zowel op als naast het ijs, om mij te verbeteren en mijn prestaties te bevorderen, en daar ben ik de jongens heel dankbaar voor.”

“Ik verheug me erop om nog een jaar te spelen voor Snackpoint Eaters Limburg, en hoop me nog verder te kunnen ontwikkelen om ooit nog de stap te maken terug naar Duitsland. Ik ben heel blij dat we op 3 januari de eerste prijs al wisten te pakken, dankzij het trainersteam, het bestuur, de vrijwilligers van de club, de fans en uiteraard mijn ploeggenoten. Maar nu kijk ik vooral erg uit naar de bekerfinale op 4 februari en verheug ik me erop om voor de grote aantallen fans te spelen die meereizen naar Den Haag om ons te supporteren!”

Ook teammanager Lars Engwegen is in zijn nopjes: Afgelopen zomer hebben wij Mees weten binnen te halen en kregen al snel de bevestiging dat hij over de juiste instelling, mentaliteit maar ook zeker kwaliteit beschikt voor onze ploeg. Mees is nog een jonge speler die nu al een belangrijke positie in ons team vervult en waar nog genoeg potentie in zit. Mees zit op zijn plek in Geleen en wij zijn blij met hem. Het was voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid om met hem te verlengen zodra de kans zich voordeed.”

In het huidige seizoen is Mees in 35 wedstrijden al goed voor 17 doelpunten en 19 assists over alle competities.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram