Menu

BEN D'R WEER BIJ!

1 februari 2024

De volgende speler die zijn handtekening heeft gezet onder een contract voor het seizoen 2024-2025 is niemand minder dan de huidige topscoorder van de BeNe-League, Ben Duperreault.

Ben geeft desgevraagd de volgende reactie hierop: “Yes, back for another season! This season has been great so far! The beautiful city of Geleen and the Eaters have been really welcoming to me, and I have really enjoyed playing in front of the fans at the Glanerbook ice rink! We have a great group of guys this season, and I’m looking forward to continue playing for the Eaters next season!”

Teammanager Lars Engwegen over de kleine, aalvlugge aanvaller: “Het verlengen met Ben is natuurlijk een enorme boost voor ons team maar ook onze organisatie. Ben heeft in korte tijd naam weten te maken in onze competitie en iedereen zal zijn beslissende penalty shot in de BeNe-League Cupfinal nog op het netvlies hebben. Momenteel is hij de goal topscorer van de BeNe-League en zo’n speler hebben wij al lang niet meer in onze ploeg gehad. Dat Ben op een hoger niveau kan acteren en ook interessant is voor directe concurrenten maakt het alleen maar mooier dat hij hier op zijn plek zit en voor minimaal nog een jaar bij ons blijft. Dat het aan boord houden van Ben hogere verwachtingen met zich mee zal gaan brengen is alleen maar mooi, die hebben wij namelijk ook!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram