Menu

Nog geringe hoop!!

28 november 2014

Geleen: 28 november 2014

Geleen – LACO-Eaters Limburg is weer een stap dichter bij het voortijdig einde van het ijshockeyseizoen.
Het clubbestuur sprak deze week nog met enkele grote partijen. Die bleken tot voor kort nog bereid tot een serieus gesprek over de toekomst van de Eaters. Deze opties zijn echter één voor één in rook opgegaan. Het bestuur laat daarom weten dat ook deze sponsortrajecten zijn gestrand.
Het sponsorbeleid van deze bedrijven en bedrijfseconomische redenen gaven bij nader inzien toch weer de doorslag.

De Geleense eredivisie ijshockeyclub kreeg afgelopen zondag nog steun van enkele sponsoren Schaepkens BV en Hotel Normandie, die daarmee nog een week extra tijd gaven om financiering te vinden.
“Het sponsor-gat is nog steeds substantieel. We moeten dus realistisch zijn. We zullen alle nog openstaande lijntjes dit weekend opvolgen, maar de kans dat het gat nog tijdig wordt gedicht is nu wel erg klein. Maar ook een kleine kans is een kans en we blijven vechten tot de laatste seconde”, aldus de voorzitter Emile Frieser.
Afgelopen week speelde LACO-Eaters Limburg nog in een afgeladen ijshal Glanerbrook voor een enthousiast publiek, dat in groten getale kwam opdagen om het team te steunen. Het bericht over de stand van zaken werd hedenavond dan ook met verslagenheid ontvangen door het team. De club zal gedurende het weekend nadere berichtgeving naar buiten brengen.

Het bestuur
Stichting Topsijshockey Eaters Limburg

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram