Menu

Een positieve zaterdagochtend geeft weer hoop!!!

29 november 2014

De wedstrijd tussen Geleen en Heerenveen van zondagavond gaat gewoon door. Dat is de uitkomst van een hectische zaterdagochtend in Geleen.

Vanmorgen leek het erop dat dat het licht uit zou gaan in Glanerbrook. Voorzitter Emile Frieser had in de nachtelijke uren via Facebook laten weten dat hij het team per direct terugtrok uit de competitie en zelf zijn functie neerlegde. Dit schoot in het verkeerde keelgat bij de spelersgroep en een groep mensen met hart voor het ijshockey in Geleen.

Uitkomst lijkt op dit moment volgens informatie die IJshockey.com heeft ontvangen dat de wedstrijd van zondagavond tegen Heerenveen alsnog doorgaat en dat er nog een ultieme poging wordt gedaan de begroting van de club sluitend te krijgen, zodat het seizoen zal worden afgemaakt. Het bestuur van de club, inclusief Frieser, zit op dit moment in overleg. Volgens ingewijden is er sprake van een 'positieve flow' bij de zoektocht naar voldoende geld.

Het bestuur van Geleen, waarvan de meeste leden niets leken te weten van het onmiddellijke terugtrekken van het team, zit op dit moment bijeen voor spoedoverleg. Na afloop daarvan zal er waarschijnlijk meer duidelijkheid ontstaan over de redding van Eaters en de positie van de voorzitter van de stichting die zich bezighoudt met het topijshockey in Geleen.

Later meer...

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram