Menu

Nieuw bestuurslid S.T.E.L.

28 december 2023

Wat een grote eer is het om mij aan u te mogen voorstellen als bestuurslid van STEL, welke functie ik per 1 december jl. bekleed. Mijn naam is Régis Wijnands, sinds een aantal jaren wonend te Geleen.

In het dagelijks leven ben ik te Schinnen werkzaam als advocaat en mediator, zodat ik mij binnen het bestuur van STEL vooral bezig zal gaan houden met de juridische zaken. Ik was voor mezelf op zoek naar een vereniging in het Geleense, waarbinnen ik mijn steentje bij kan dragen en waar ik nieuwe mensen kan leren kennen. Op het gebied van ijshockey heb ik nog veel te leren, maar ik leer steeds weer bij.

Ik zie u graag in Glanerbrook.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram