Menu

Verdediger Mordy Munichman weer van de partij

22 juni 2023

Mordy is een product van de eigen jeugdafdeling, is al vele jaren een vaste waarde in de hoofdmacht van Geleen en maakt dus ook in het seizoen 23-24 zijn opwachting in het team van Jeffrey van Iersel.

Het wordt zijn achtste seizoen op het hoogste niveau in Nederland.
De speler met rugnummer 24 kende een goed jaar. Afgelopen seizoen wist hij in 38 duels twee keer te scoren en liet hij maar liefst 14 assists noteren. Hij eindigde daarmee op de achtste plaats in de assists-stats. Daarnaast miste hij 47 speelminuten omdat hij in de strafbank zat.

Zelf is hij minder tevreden over vorig jaar: “Ik heb het gevoel dat we eigenlijk niets hebben bereikt, terwijl we wel meer hadden kunnen laten zien.” Het blijkt dat Mordy eigenlijk zijn schaatsen aan de wilgen had willen hangen. “Maar ik hou teveel van de sport om al te stoppen dit jaar. Ik hoop dat we toch weer een leuk team bij elkaar krijgen met een goede sfeer in de kleedkamer.”

Zijn persoonlijke doelen voor komend seizoen zijn dezelfde als zijn algemene verwachtingen: prijzen winnen!

Tot slot: “Ik wil onze fans bedanken die altijd achter ons staan in goede en minder goede tijden. Zij zijn de Eaters altijd trouw.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram