Microz Eaters Limburg gaat in zee met jonge Tjech.

13 december 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Donderdagavond hebben de Eaters uiteindelijk een overeenstemming bereikt met de 23 jarige Tsjechische speler Marek Malinsky. Marek is een all-round inzetbare speler die de afgelopen maanden in de Engelse NIHL heeft gespeeld op basis van een zogenaamd “injury contract” wat zoveel betekent als tijdelijke vervanger van een geblesseerde import spelers. Basingstoke ziet hem overigens met lede ogen vertrekken.

De voorafgaande jaren heeft Marek in Zweden, divisie 1, en in verschillende Noord-Amerika competities gespeeld.
Marek is een technische snelle speler die zowel als forward maar ook als verdediger ingezet kan worden. Marek komt via het gerenommeerde 74Elf sportconsultancy uit Berlijn.

Knops: “nu met Nick weer terug in de selectie was de focus gericht op een totaal ander aspect speler. Met de razend snelle Marek bij de selectie zijn we overtuigd van de toevoegde waarde binnen het team. Marek zit over het algemeen op een gemiddelde van 1 punt per wedstrijd in over het algemeen redelijk lastige divisies.Helaas heeft het met Patrik niet gewerkt. Maar nu met Marek zijn we overtuigd dat het wel de juiste speler voor ons gaat zijn. Na overleg met de technische staf, bestuur en externe partijen waren wij al snel unaniem over Marek” laat Knops nog weten.

Marek zal a.s. dinsdag zijn opwachting maken tijdens de training en zal ook voor de halve finales speelgerechtigd zijn. Marek zal uiteindelijk met het nummer 71 gaan spelen .

Marek ziet de stap naar de Beneliga en de IRC in overleg met zijn agent als een juiste stap in zijn ijshockey carrière.

Marek: “I can’t wait to be on the ice with the team. I heard only good and positiv things about the team, the complete organization and the loyal fans. I am really looking foward to start and I will not disappoint you guys.., looking forward to meet you all..”

Wij willen Marek van harte welkom heten binnen onze organisatie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=d23qlHU47fc&t=11s" title="Scouting video"][/vc_column][/vc_row]

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram