Menu

Passion4Coffee beloont spelers en begeleiding met nieuwe koffiemachine!

13 december 2019

Tijdens één van de trainingen werden we door Desirée, Demi en Rob Smeets van Frans Smeets dakbedekkingen verrast met de eerste (koffie)bekers van het seizoen. Nadat we dit op de site hadden geplaatst, werden we benaderd door Victor Wetzler eigenaar van de firma Passion4Coffee. Victor gaf aan dat hard werken beloond moet worden met goede koffie en goede koffie zet je uitsluitend met een goede koffiemachine! Passion4Coffee is gespecialiseerd in de verkoop, onderhoud en reparatie van professionele koffiemachines.

Op donderdag 12 december werd het team na de training verrast met een hele mooie koffiemachine, ter beschikking gesteld door Passion4Coffee. Om dit te vieren heeft Frans Smeets Dakbedekkingen nog een doos koekjes overhandigd welke uitsluitend bestemd zijn voor de teambegeleiding en niet voor de sporters.

Langs deze weg willen we Victor Wetzler van Passion4Coffee heel hartelijk danken voor deze mooie geste. Uiteraard dezelfde dank geldt voor Desirée, Demi en Rob Smeets van Frans Smeets Dakbedekkingen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram