Menu

LACO Glanerbrook nieuwe naamsponsor Limburg Eaters

3 september 2014

LACO in Geleen wordt de nieuwe naamsponsor van Eaters Limburg. Het Eredivisie Team Eaters Limburg heet vanaf vandaag LACO Eaters LIMBURG.

Vanmorgen zijn de laatste barrières weggenomen voor LACO en het bestuur van de Stichting Topijshockey Eaters Limburg om overeenstemming te bereiken. Het contract wordt vanmiddag getekend.

De spelers zijn vanmorgen op het ijs tijdens de training geïnformeerd door voorzitter ad interim, mr. Emile Frieser en de manager van LACO Geleen, de heer Ralph Verbael. De mededeling van de nieuwe naamsponsor werd door de spelers met gejuich ontvangen.

Hiermee is een flinke stap gezet richting de beslissing om de competitie te kunnen gaan spelen. De directeur Ralph Verbael zei verheugd te zijn met deze stap vooruit en hoopt dat we nu een geweldig ijshockey-seizoen mogen beleven. Voorzitter a.i. Emile Frieser verheugt zich ook op het komende seizoen en is er van overtuigd dat er een geweldig team op het ijs staat. “Daarmee kunnen we strijden om de bovenste plaatsen in de competitie”, aldus Emile Frieser.


Amerikaanse en Canadese imports gearriveerd

Vandaag zijn ook de de Amerikaanse en Canadese imports Mario Mjelleli (24) en Ilan Cumberbirch (25) gearriveerd. Mario trainde vanmorgen al met het team van LACO Eaters Limburg mee op het ijs van LACO. De Amerikaan Mjelleli zal weinig moeite hebben om zich te acclimatiseren in Nederland. Mario Mjelleli speelde al eens voor de Eindhoven Kemphanen en speelde vorig jaar voor Neusser EV in de Duitse Oberliga.

Ook de boomlange Canadese Defender Cumberbirch voelde zich al snel op zijn gemak in Geleen. Hij speelde de laatste jaren bij de University of British Columbia, het hoogste College niveau in Canada.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram