Witte rook bij LACO Eaters Limburg... Hair Science Institute nieuwe shirtsponsor

3 september 2014

No Meta Box gallery field data found

LACO Eaters Limburg heeft vandaag een akkoord bereikt met een nieuwe shirtsponsor. Het bedrijf Hair Science Institute prijkt dit jaar op beide zijden van de shirts.

Hair Science Institute is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en –vermeerdering. Zij onderscheiden zich van andere klinieken door hun unieke haartransplantatie techniek.

HaarStamcel Transplantatie® (HST) is door Hair Science Institute ontwikkeld én gepatenteerd. Bij HST is eigenlijk geen sprake van haartransplantatie maar van haarvermeerdering. HST kan alleen worden uitgevoerd door klinieken van Hair Science Institute. BN'ers zoals Gerard Joling, Wesley Sneijder en Bridget Maasland gingen u voor! Meer informatie op: www.hasci.com

Met deze sponsorship bereikt de club het punt waarop heel Geleen en omstreken en inmiddels wellicht de rest van Limburg gewacht heeft. Een dikke pluim witte rook stijgt op uit de schoorsteen van LACO Glanerbrook.

Vanavond na afloop van de training werd het team geïnformeerd over het hosanna. Het verlossende nieuws bracht een golf van euforie teweeg.

"Het onwaarschijnlijke is gebeurd. De Eaters flikken het opnieuw: een derde Houdini act binnen een jaar", aldus interim voorzitter Emile Frieser.

In Geleen staat nu alles klaar voor een fantastisch seizoen: een topteam op stoom, een nieuwe zakelijke visie die de club future proof moet maken en een trouwe schare fans, die sinds jaar en dag een in Nederland ongekende sfeer naar het ijshockey brengt. Dit alles wordt nu gedragen door een voldoende financieel fundament.

Het bestuur dankt de spelers voor hun fantastische inzet, die zij zonder duidelijk vooruitzicht opbrachten. Dit zal zeker zijn vruchten afwerpen tijdens het seizoen. Tevens dankt het bestuur de fans, wiens geduld ook dit jaar weer flink op de proef werd gesteld.

Last, but certainly not least, dankt het bestuur alle sponsoren die hun vertrouwen en financiële steun aan het team schonken.

We are RED-y!!!

Gerard Joling over Hair Science Institute

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram