Laco Eaters pakt de koppositie in Poule B

14 december 2015

Zaterdagavond pakte Laco Eaters al de volle winst in Eindhoven,1-7. Zondagavond werd in Geleen de return gespeeld en ook die werd gewonnen.

Daardoor neemt Eaters de koppositie in poule B van de BeNe-league competitie over van Tilburg Trappers.

Met Rowan Delil op doel begon Eaters aan de partij. De eerste periode was er vooral sprake van eenrichtingsverkeer richting doel van Kemphanen. Tom Marx (7") opende de score voor Eaters, hij veranderde een schot van Kay Gielen achter Beeren. Tegen het eind van de periode was het Don Geerts (15") die de score verdubbelde.

In de tweede periode eenzelfde beeld. Tom Marx (22") verraste Beeren door van achter de goal te scoren via zijn leggards. Akim Ramoul verdubbelden de stand naar 4-0, hij schoot in de draai hard de puck achter Beeren.

In de derde periode deed Eindhoven iets terug. Kemphanen profiteerde via Sevo van een power play (40:59, pp). De mooiste goal van avond kwam van de stick van Kay Gielen (54") bepaalde de eindstand op 5-1 na een pass van Engwegen zette hij zich zelf vrij voor de goalie en verschalkte hem met een mooie beweging!

De volgende thuiswedstrijd van Laco Eaters Limburg is de bekerwedstrijd tegen Tilburg Trappers. Tevens is dan ook de jaarlijkse Teddy Bear Toss. Die wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 december en begint om 19:00 uur.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram