Tribune achter de goal weer open!!!

17 december 2015

No Meta Box gallery field data found

Goed nieuws voor de ijshockey fans. De tribune achter de goal kan vanaf komend weekend weer worden gebruikt om de Laco Eaters wedstrijden te bezoeken.

De afwikkeling van de lekkage aan het koelsysteem heeft langer geduurd dan gepland, maar uiteindelijk kon Laco samen met Pedro Steegmans Showsupport uit Lanaken het leidingwerk op provisorische wijze afdekken. Momenteel is men nog bezig met de afrondende werkzaamheden.
Op de vraag waarom op provisorische wijze antwoordt Ralph Verbael van Laco: “De reparatie is weliswaar afgerond maar we onderzoeken momenteel i.s.m. deskundige partijen of er in het voorjaar 2016 niet toch aanpassingen moeten worden gemaakt. Het is zeker dat we wederom alle ruimte rondom de leiding nodig hebben. Zouden we nu alles permanent afdekken moeten we dan weer de boel open. Als er definitief duidelijkheid is wat nog gedaan moet worden gaan we bekijken wat de beste manier is om “het gat” dicht te maken op een wijze dat naar de toekomst alles toch eenvoudig bereikbaar blijft om structureel onderhoud te kunnen plegen. Op dringend verzoek van de Eaters hebben wij gekeken hoe we de tribune toch zouden kunnen gebruiken. Omdat we elke euro maar één keer kunnen uitgeven is gekozen voor deze tijdelijke oplossing.”

E.e.a. brengt wel met zich mee dat de tribune kan worden gebruikt, het publiek kan helaas niet op de houten platen langs de boarding staan. Laco begrijpt dat het voor sommigen een teleurstelling is maar hoopt dat daar begrip voor is.

Laco Eaters is blij dat de tribune voor het Teddy Bear Toss evenement weer te gebruiken is zodat de meeste fans weer op hun vertrouwde stekkie kunnen gaan staan.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2023 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram