LACO Eaters Limburg winnen hun eerste wedstrijd!

20 september 2014

LACO Eaters Limburg speelde vanavond haar eerste wedstrijd en opende zo het seizoen 2014-2015. Op bezoek in Turnhout werd het na een hard begin 5-7.

Eaters kwam na ruim 8 minuten op voorsprong door Kay Gielen. Even daarna werd Akim Ramoul van het ijs gestuurd na een checking to the head. De eerste periode bleef hard en onrustig met enkele opstootjes.

In het begin van de tweede periode werd Erik Tummers hard gecheckt en moest van het ijs, of hij morgen erbij is blijft nog even onduidelijk. Na een breakaway van Mario Mjelleli was het bijna 0-2 maar in de tegenstoot was het Turnhout met de verrassende 1-1.

Na 10 minuten in de 2e periode was er verwachte wissel, Sami verliet het ijs en Rowan Delil kwam hem vervangen. Rowan moest voor het einde van de periode nog een goal incasseren waardoor Turnhout met een 2-1 ruststand de kleedkamer inging.

In de derde periode een gedreven Eaters wat haar snelheid opvoerde waardoor er maar liefst zes keer gejuicht mocht worden. Nadat Eaters via van Mol en Mario Mjelleli de leiding nam was het nog een keer Turnhout die terugkwam in de wedstrijd en met 4-3 weer aan de goede kant van de score kwam.

Hierna was het Eaters met het slotakkoord, via van Sloun(4-4), Jeffrey Mens(4-5 en 4-6) en uiteindelijk captain Glenn Bakx bereikte Eaters de eindstand van 5-7.

Morgen komen de Neusser EV uit de overliga op bezoek. Om 19:00 uur valt de eerste puck in Laco Glanerbrook.

Seizoenkaarthouders hebben GRATIS entree de overige bezoekers betalen voor een staanplaats 5 euro en voor een zitplaats 7,50 euro.

Tot morgen en be RED-y!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram