Menu

Jacq Geurts neemt ook plaats achter de bank!

18 september 2014

Met trots maken wij bekend dat nu ook de technische staf is gecompleteerd met een Gelaense jong: Jacq Geurts.

De oplettende supporter had wellicht signalen van deze op stapel staande samenwerking kunnen opmerken tijdens de afgelopen braderie in Oud Gelaen, daar kon Jacq al zijn gespot met 2 leden van de Technische Staf.

Jacq kwam al heel snel in beeld bij Coach Wil Zwarthoed toen duidelijk werd dat Wil de taken van Hoofdcoach op zich ging nemen, zij hebben in het verleden al veel met elkaar samengewerkt, dit op verschillende niveaus en rollen binnen het IJshockey.

Jacq heeft als speler bij de Eaters altijd een sterke verdedigende rol gespeeld en daarom is het ook logisch dat hij als assistent coach de defense voor zijn rekening zal nemen.

Bovendien kent hij de club door en door.

Jacq is geboren op 23 december 1967 en was al op de ijsbaan te zien toen hij nog nauwelijks kon lopen en is de zoon van de bij iedereen bekende Lord Geurts.

In het verleden heeft Jacq ook nog samengespeeld met teammanager Peter Knops die over de benoeming zei dat de aanstelling van Jacq een waardevolle aanvulling is.

Ook het team is blij met de benoeming van Jacq.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram