Menu

Kan Laco Eaters de halve finale al veiligstellen?

12 oktober 2016

Door Jan Hofstede

Na de succesvol verlopen dubbel tegen Tilburg, waar met respectievelijk 0-4 en 5-3 werd gewonnen, wacht ons as. weekend de dubbel tegen Den Bosch. Eerst zal op zaterdag naar Den Bosch afgereisd moeten worden, waar de wedstrijd om 20:15 uur begint, om vervolgens op zondag om 19:00 uur in onze Glanerbrook de return te spelen.

Den Bosch heeft met Jeffrey van Iersel een nieuwe coach in de bank staan. De ploeg zag t.o.v. vorig seizoen Justin Evers naar Geleen vertrekken, terwijl Martijn Geerlings en Luuk Lambregts de overstap maakten naar Tilburg. De club versterkte zich echter met Valentijn Scheffe uit Dordrecht, Willy Schut die vorig jaar in Nijmegen speelde en Danny Mols van Tilburg. Daarnaast werd de jonge Tsjech Matyas Soltes toegevoegd aan de selectie.

Inmiddels heeft ook Den Bosch al 2 wedstrijden gespeeld voor de bekercompetitie. Beide wedstrijden werden echter met een minimaal verschil verloren. In eigen huis was er een overtime nodig om de wedstrijd tegen Tilburg te kunnen beslissen (4-5) en een week later werd er verloren met 2-1 in Nijmegen. Aan beide wedstrijden nam aanvalsleider Mark Schra niet deel en in Nijmegen moest Van Iersel naast Schra ook zijn huidige topscoorder Willie Schut missen. Willie Schut had een prominente rol in de 1e wedstrijd tegen Tilburg. Samen met Kinneging was hij goed voor 7 punten waarvan 3 doelpunten op zijn conto.

Ondanks de verloren partijen is Van Iersel beslist niet ontevreden met het presteren van zijn team.. Jeffrey van Iersel. “De jongens hebben de afgelopen weken enorme stappen gemaakt. Ben ook wel tevreden met wat ik zie.. Maar het schort nog aan een paar dingen. We krijgen te veel straffen tegen en de penaltykill is nog niet goed. Eigenlijk verliezen we de wedstrijden daar ook op. We halen onszelf ermee uit de wedstrijd, want we hebben maar een kleine groep”

Het beloofd een interessant treffen te worden tussen onze mannen en de Bosschenaren. Dubbele winst voor onze mannen geeft direct deelname aan de beker-PO’s.

Heel veel plezier bij de wedstrijd.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram