Menu

JORD SMIT en RICK van HAREN mee met U20 naar WK in Estland!

2 december 2014

Onze nummers 63 en 22 zijn door bondscoach Theo van Gerwen geselecteerd voor het WK U20 in Estland.

Vrijdag 5 december stappen Rick van Haren en Jord Smit in het vliegtuig om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het WK. De wedstrijden worden gespeeld in de Tallinn Arena van 7 t/m 13 december 2014.
Tegenstanders van Jong Oranje zijn gastland Estland, Groot Brittannië, Korea en Litouwen.

Beide spelers missen hierdoor wel zeker de wedstrijden tegen HYC Herentals (6 december) en UNIS Flyers Heerenveen (13 december). Het is even afwachten of Ricke en Jord op tijd terug zijn voor de Teddy Bear Toss op zondag 14 december tegen Dolphin Kemphanen Eindhoven.

De aanvaller is aan een goed eerste seizoen bezig bij LACO Eaters, hij krijgt veel ijstijd en staat zijn mannetje! Na 16 wedstrijden staat Jord, volgens de NIJB statistiek, op 1 assist en 30 strafminuten. Ook verdediger Rick van Haren is een vaste waarde in de selectie van Wil Zwarthoed, hij staat momenteel al op 8 assists en zat het zelfde aantal minuten op de strafbank. Beide zullen dan ook een gemist zijn in de smalle selectie van Laco Eaters Limburg.

We wensen Jord en Rick veel succes in Estland!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram