Menu

WE GAAN ZE LATEN VLIEGEN!!!

3 december 2014

Het was een tijdje onzeker of het ervan zou komen dit jaar, maar sinds afgelopen weekend is er duidelijkheid en goed nieuws: de Teddy Bear Toss gaat samen met Laco Eaters Limburg door.
Supportersvereniging Stichting Het Dak Eraf organiseert op 14 december 2014 de derde editie van dit jaarlijkse evenement rondom Laco Eaters Limburg.

Wat is de Teddy Bear Toss?
Bij de Teddy Bear Toss gooit het publiek direct na de eerste thuisdoelpunt massaal meegebrachte knuffeldieren over de boarding op het ijs. Met de knuffels worden dan kinderen die tijdens de feestdagen in het ziekenhuis liggen en kinderen die zijn aangewezen op de speelgoedbank blijgemaakt. De opbrengst van de door Het Dak Eraf verkochte knuffels komt ten goede aan de Stichting Kika, die het geld gebruikt voor onderzoek naar kinderkanker en de (pijn)bestrijding van deze verschrikkelijke ziekte.

In 2012 en 2013 was het de Teddy Bear Toss een geslaagd evenement mede dankzij uw deelname als maatschappelijk partner! In 2013 werden in totaal 2532 knuffels op het ijs geworpen. Dit jaar wil Het Dak Eraf graag een nieuw record vestigen.

Koop een of meer beren!
U kunt kiezen tussen 2 soorten beren: kleine à € 5,95 of grote à € 7,95. De opbrengst gaat volledig naar Stichting KiKa.

Bedrijven
Bedrijven die minimaal 5 teddyberen kopen krijgen een A3-poster waaruit deelname aan de Teddy Bear Toss blijkt, krijgen tijdens de wedstrijd een naamsvermelding op het grote wedstrijdscherm en darnaast wordt het bedrijf via de Facebookpagina’s van Eaters met een totaalbereik van minimaal 1400 personen uitgelicht als maatschappelijk partner. Bedrijven die aan de actie mee willen doen kunnen zich nog tot en met 5 december aanmelden met een mail aan TBT2014@hetdakeraf.com. Vermeld daarin de bedrijfsnaam, uw eigen naam, adres en het aantal en type beren dat u wilt bestellen. Het Dak Eraf neemt daarop contact met u op voor de verdere afhandeling.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram