Menu

Woord van dank

2 december 2014

Eaters is still alive, Houdini, meer levens dan een kat zijn de vele termen die ons via de verschillende media en kanalen de laatste dagen bereikt hebben.

Wij willen via deze weg nog éénmaal terugkomen op de commotie van de laatste weken alvorens wij dit hoofdstuk definitief sluiten en onze blik op de toekomst richten.
Via deze weg willen wij alle partijen bedanken die hebben bijgedragen aan het behaalde resultaat – behoud van ijshockey op het hoogste niveau voor de Laco Eaters Limburg.

Een woord van dank naar de bestaande sponsoren die reeds het vertrouwen en hun passie voor de Eaters hadden uitgesproken en naar de partijen die het afgelopen weekeinde zijn opgestaan.
Een bedankje naar Stichting Het Dak Eraf die er mede voor gezorgd heeft dat de hal de voorbije twee wedstrijden goed gevuld was en naar de supporters die op ieder moment achter HUN club zijn blijven staan.

Ook de sympathie en steun van andere partijen en de deelnemende teams aan de Eredivisie die allen hebben aangetoond te beschikken over een groot ijshockeyhart heeft als een “warm bad” gevoeld.

Als laatste acht dit bestuur een woord van dank op zijn plaats richting de beide heren Frieser en de heer Scheepens.
Wij willen benadrukken dat, ondanks alles, het mede het gevolg is van de inzet van deze personen dat we überhaupt zo ver gekomen zijn.

Zoals reeds aangegeven wordt hiermee dit hoofdstuk door ons gesloten. Wij hopen iedereen nog vaak te zien in de Hell of the South.

beRED-y
Bestuur Laco Eaters Limburg

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram