Menu

Jeffrey van Iersel kan weer rekenen op Kay Gielen 

24 juni 2023

Kind van de Eaters die in het seizoen 2009-2010 zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Geleense club. Hij maakte de bekerwinst mee onder Mike Pellegrims en het kampioenschap onder Chris Eimers. Allebei de prijzen met zijn huidige coach Jeffrey van Iersel als teamgenoot. Proefde ook Bene-League ervaring buiten de Mauritsstad bij Luik en Nijmegen maar is sinds enkele jaren weer terug in Glanerbrook.

Kay is een veelzijdige speler die zowel forward als defense kan spelen. Ook afgelopen seizoen was hij aan beide zijden van het ijs te vinden. Hij kwam daarbij in 39 wedstrijden op 3 doelpunten en 21 assists en daarmee op de zevende plaats op de topscoorderlijst.

Ondanks het feit dat hij één van de vijf spelers was die op alle wedstrijdsheets stond, bleek de 30-jarige aanvaller/verdediger vorig jaar toch niet helemaal blessurevrij te hebben gespeeld. “Maandenlang heb ik gesukkeld en altijd wel last gehad,” legt hij uit. “Gelukkig heb ik me aan het einde van het seizoen weten te herpakken en het spelplezier weer teruggevonden. En dus plak ik er nog een jaartje in Geleen achteraan. Met name ook omdat ik er vertrouwen in heb dat wij als team en staff de weg omhoog in gaan zetten.”

Voor komend seizoen hoopt Kay dat hij verlost blijft van blessureleed. “En dat ik de lijn van mijn spel aan het einde van vorig jaar kan meenemen naar dit seizoen,” vult hij aan.

Voor de fans heeft hij nog een opmerkelijke boodschap: “Blijf ons steunen! Kritiek geven mag – daar is niets mis mee. Jullie willen tenslotte ook winnen. Maar stop met het persoonlijk schaden van spelers in het openbaar. Wij als overige selectie zullen dit ook niet waarderen en accepteren. Tenslotte wens ik iedereen een fijne zomer en hoop op nog betere en luidere support vanaf de tribunes.

Wij als team MOETEN beter! Laten we het samen gaan doen!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram