De scenario's der Play Offs 2015

9 februari 2015

Ondanks de winst van Eaters afgelopen zondag op Eindhoven is het nog lang geen gelopen zaak met het oog op de play off plekke.

Er heerst veel onduidelijkheid bij de fans, daarom leggen de divers scenario's even uit met het oog op de laatste speelrondes in de competitie en nog belangrijker periode 3!

In de algemene stand heeft Eaters nu 3 punten voorsprong op Eindhoven met als inzet plek 4. Echter in de stand van de 3e periode slechts 1.

Het belangrijkste is nu de derde periode, de "winnaar" van deze periode plaatst zich rechtstreeks voor de play-offs. Zou dit Eindhoven worden dan heeft Eaters niks aan zijn 4e plek op de ranglijst. Heerenveen (P1), Tilburg (P2), Eindhoven (P3) en Herentals (door plaats 3 in de eindstand) spelen dan de halve finales om het Kampioenschap van Nederland.

PROGRAMMA

vr: Herentals - Eindhoven
za: Eindhoven - Heerenveen

vr: Tilburg - Eaters
za: Eaters - Herentals

SCENARIO 1:

Eaters verliest in Tilburg en wint thuis van Herentals --> Eaters winnaar P3 (mits Heerenveen wint van Eindhoven)
Halve finale: Heerenveen - Eaters // Tilburg - Herentals

SCENARIO 2:

Eaters pakt punt in Tilburg en wint thuis van Herentals, Eindhoven wint van Herentals --> Eaters winnaar P3 --> Eaters plek 3 ranglijst

Halve finale Tilburg - Geleen // Heerenveen - Herentals

SCENARIO 3:

Eaters verliest in Tilburg en thuis tegen Herentals. Eindhoven haalt minimaal 1 punt --> P3 naar Eindhoven (onderling resultaat van Eindhoven tegen Eaters is beter 3-8 // 8-5)
Halve finale Tilburg - Herentals // Heerenveen - Eindhoven

Kortom het word nog spannend, dus kom zaterdag eerst nog even naar Laco Glanerbrook voordat jullie je in het Carnavals gedruis storten!!! Nog een keer zoals afgelopen zondag achter het team staan dan moet die plaatsing toch te doen zijn!

beRED-y

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram