Menu

D-day aanstaande zondag!

5 februari 2015

Het weekend van de waarheid staat voor de deur bij Laco Eaters Limburg. Wanneer het team van coach Wil Zwarthoed kans wil blijven maken op deelname aan de play-offs om het landskampioenschap dan moet de komende thuiswedstrijd worden gewonnen.

Afgelopen weekend heeft Laco Eaters Limburg zichzelf een slechte dienst bewezen. Vooral de uitnederlaag tegen nummer laatst Eindhoven kwam loeihard aan. Dolphin Kemphanen Eindhoven is Eaers nu tot op één punt genaderd en ruikt bloed. De Eindhovenaren zullen er aanstaande zondag in Geleen alles aan doen om opnieuw als winnaar van het ijs te stappen. Zover mag Eaters het beslist niet laten komen!

Het is een cruciaal duel voor beide teams. Bij winst lijken de play-offs steeds dichterbij te komen. “Maar we moeten er staan vanaf de eerste minuut anders gaat het weer mis. Ik hoop dat de jongens er van geleerd hebben. Ze willen graag de halve finales in, dan moeten ze dat ook maar bewijzen”, aldus teammanager Peter Knops.

Dit duel wordt gespeeld in de ijshal van Laco Glanerbrook op zondag 8 februari, aanvang 19.00 uur.

Vrijdag 6 februari speelt men in Heerenveen tegen de koploper Flyers. “Ieder punt is meegenomen maar de focus ligt toch echt op zondag. We verwachten dat het druk wordt, en daarom zijn de kassa’s een uur eerder open”, zegt Knops.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram