Menu

PLAY OFFS 2015 | HALVE FINALE

16 februari 2015

Komende zaterdag gaan de Play-offs van start voor Laco Eaters. We zullen het in een Best of 7 opnemen tegen UNIS Flyers Heerenveen.

Heerenveen slot gisteren de reguliere competitie af met een monsterscore in Eindhoven, 2-13. Een dag eerder had het thuis nog verloren met 2-5 van de andere titelkandidaat Tilburg.

Heerenveen beleefd tot nu toe een goed seizoen, het verloor pas 2 keer in de competitie. Wel verloor het onverklaarbaar de bekerfinale van Tilburg in januari.

Josh Prudden is de speler met de meeste punten van het team, hij kwam in 37 wedstrijden tot 78 punten, 26 goals en 52 assist. Mitch Bruijsten is de speler met de meeste goals, hij scoorde 31 goals in 29 wedstrijden. Daarnaast bezit Heerenveen over veel scorend vermogen met Kars, Wurm, Postma, Demelinnne en Houkes, zij vinden dit jaar heel gemakkelijk het net.

Het zal een hele klus worden om Heerenveen te bestrijden, zij hanteren een hele strakke forechecking waar Eaters normaal gesproken niet goed mee overweg kan. Maar in de play-offs is altijd alles anders en begint elke wedstrijd weer op 0-0!

Met de steun van het publiek moet er tijdens de thuiswedstrijden wel een stunt inzitten, al hebben we dit jaar nog niet van Heerenveen kunnen winnen.

Koop je ticket alvast online en kom de mannen steunen komende zondag. Seizoenkaarthouders hebben natuurlijk "gratis" toegang met hun kaart.

beRED-y

HET PROGRAMMA:

ZATERDAG 21 FEB: UNIS FLYERS - LACO EATERS | AANVANG 20:00 UUR

ZONDAG 22 FEB: LACO EATERS - UNIS FLYERS | AANVANG 19:00 UUR

ZATERDAG 28 FEB: UNIS FLYERS - LACO EATERS | AANVANG 20:00 UUR

ZONDAG 1 MRT: LACO EATERS - UNIS FLYERS | AANVANG 19:00 UUR

* DE OVERIGE SPEELDATA'S WORDEN Z.S.M BEKEND GEMAAKT INDIEN VAN TOEPASSING!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 Р2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram