Goalie-koppel Snackpoint Eaters Limburg ongewijzigd!

9 mei 2024

Deniz Mollen ook in de Central European Hockey League tussen de palen bij Snackpoint Eaters Limburg 

Nadat eerder al was aangekondigd dat Jowin Ansems komend seizoen weer het doel van Snackpoint Eaters Limburg gaat verdedigen, keert ook Deniz Mollen in de selectie van Geleen terug onder de lat. Het zal het derde seizoen worden in Geleen voor de 31 jaar geleden in Eindhoven geboren goalie. 

Deniz hierover: “Ik ben blij dat ik weer deel uit mag maken van het team. Daarnaast hoop ik de positieve ontwikkelingen van afgelopen seizoen door te zetten en nog meer prijzen te winnen! En ik heb ook zin om in de nieuwe hal te spelen ☺… "

Collega-goalie Jowin reageert: “Ik ben erg blij dat Deniz nog een jaar blijft. De sfeer tussen ons is erg goed en we kunnen goed samenwerken. Ook helpt Deniz mij altijd als het iets lastiger gaat. Ik heb erg veel zin ook dit jaar weer samen te strijden voor de plek tussen de palen en de overwinning.” 

Teammanager Lars Engwegen: “Komend seizoen willen we graag voortborduren op het goalie-duo van afgelopen seizoen. Waar Jowin de coming man is, zal Deniz de ervaring meebrengen tussen de palen. Desalniettemin zullen zij elkaar scherp moeten houden en het beste in elkaar naar boven proberen te brengen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Wij hebben daar alle vertrouwen in!” 

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram