Rolan Loos blijft ook in de Central European Hockey League aan de Kummenaedestraat

11 mei 2024

Hij is een telg uit één van de bekendste ijshockeyfamilies uit Geleen. Met een bekende vader, dito stiefbroers en een –zus, kon het niet anders of Rolan ging ijshockeyen, en dat doet hij niet onverdienstelijk. Hij doorliep alle VJB-teams en maakte drie seizoenen geleden zijn debuut in de hoofdmacht. Afgelopen seizoen kwam hij in 41 wedstrijden tot 8 doelpunten en 5 assists.

Rolan over zijn verlenging: “Afgelopen seizoen was echt een top seizoen voor ons als spelers, staf en club. Ik wil dit graag doorzetten en zelf nog beter worden. Het was voor mij even passen en meten wat betreft mijn studie maar heb het voor elkaar kunnen krijgen: nr. 17 staat ook volgend jaar weer op het ijs in Geleen!”

Wat verwacht hij van komend seizoen? “Afgelopen seizoen heb ik gezien dat ons team nog veel meer potentie heeft op meer prijzen, dus daar gaan we voor,” aldus de 20-jarige aanvaller. “Meer prijzen en meer mooie wedstrijden!”

En aan de fans laat hij weten: “Ik kijk er naar uit om weer voor jullie te spelen. Op naar een mooie seizoen!!!”

Lars Engwegen, Teammanager van Snackpoint Eaters Limburg: “Afgelopen jaar heeft Rolan echt zijn plek afgedwongen binnen onze selectie. Hij heeft zijn waarde mogen bewijzen op meerdere plekken in verschillende lijnen en hij kan echt terugkijken op een goed jaar. Het is mooi dat een jongen uit eigen kweek zich heeft weten te ontwikkelen tot een volwaardige speler binnen de competitie. Hopelijk gaat Rolan komend seizoen door waarmee hij bezig is, dan ben ik ervan overtuigd dat we ook nu weer veel plezier aan hem gaan beleven!”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram