Glenn Bakx speelt mee in bekerfinale

17 januari 2017

Op maandag 16 januari boog de tuchtcommissie van de NIJB zich over de strafzaak tegen Glenn Bakx, die in de halve finale bekerwedstrijd van 27 december tegen Zoetermeer een match penalty had opgelopen.

Glenn en team manager Peter Knops waren bij de behandeling aanwezig.

Glenn had zijn reguliere 2 wedstrijden schorsing, die je automatisch krijgt bij een match penalty, al uitgezeten in de uitwedstrijden tegen Zoetermeer en Den Bosch.

Omdat de match ook aan de tuchtcommissie zou worden voorgelegd, zou Glenn eigenlijk tot aan de uitspraak niet aan wedstrijden mogen deelnemen. Een pleidooi van de club resulteerde in de aanpassing, dat na de 2 reguliere wedstrijden schorsing, Glenn wel aan wedstrijden zou mogen meedoen, hangende de uitspraak van de tuchtcommissie.

Op dinsdag 17 januari ontving de club bericht dat de tuchtcommissie nog nadere informatie wil verzamelen alvorens tot een uitspraak te komen. Hangende die uitspraak, die niet voor de bekerfinale wordt gedaan, mag Glenn deelnemen aan wedstrijden.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram