Even voorstellen: Anna Lammerts van Bueren

5 februari 2024

Hi beste fans en sponsoren van Snackpoint Eaters Limburg,

Mijn naam is Anna Lammerts van Bueren, 20 jaar en momenteel 3e jaars student sportmarketing aan de Johan Cruyff Academy. Naast mijn studie speel ik in de Nederlandse Eredivisie bij PSV Handbal. Met de vele trainingsuren en mijn studie die gericht is op (top)sport ben ik dagelijks bezig met mijn grootste passie; sport. Ook op mijn vrije zondagavond ben ik te vinden in de ijshal voor de wedstrijden van Snackpoint Eaters Limburg.

Nu mag ik met trots delen dat ik mijn derdejaars stage ga doen bij Snackpoint Eaters Limburg, waarbij ik, onder begeleiding van Stan Ypeij en Ron Lahay, aan de slag ga met sponsoring en een stukje marketing. Als jullie vragen of opmerkingen hebben, kunnen jullie mij bereiken via mailadres anna.lammertsvanbueren@eaters.nl. Verder ben ik tijdens de wedstrijden ook in de VIP-ruimte te vinden. Het kan zomaar zijn dat ik jullie voorafgaand aan de wedstrijd, tijdens de periodepauzes of na de wedstrijd aanspreek. Uiteraard stel ik het ook op prijs als jullie mij aanspreken als jullie tips, opmerkingen of vragen hebben.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram