Menu

Eaters wijkt weer uit over de grens, nu naar MAASEIK!

13 oktober 2015

Er is gisteren en vandaag overleg met Laco geweest. De conclusie: Helaas slaagt Laco er niet in om voor de wedstrijd tegen Turnhout de ijsvloer speelklaar te hebben.
Het bestuur van Laco Eaters had op deze situatie geanticipeerd en reeds gekeken naar vervangende speellocaties.

Het resultaat:

Locatie: Maaslandse Wintertuin Schaatsbaan, Sportlaan 25, 3680 Maaseik
Tijdstip: Zaterdag 17 oktober, aanvang 20.30 uur, toegang vanaf 19.30 uur
Toegang: Seizoenkaarten zijn geldig. Omdat er maar een beperkt aantal zitplaatsen is worden ter plaatse alleen losse staanplaatsen verkocht à 8 euro per persoon.

Helaas is de accommodatie beperkt in zijn faciliteiten. Er is een kantine met uitzicht op de ijsbaan langs de lange zijde. Verder zijn er staanplaatsen langs de boarding en zitplaatsen in de “skihut”. Hoewel er veel meer mensen in de ijshal kunnen schat het bestuur in dat er voor maximaal 300 personen plaats is om de wedstrijd goed te kunnen volgen.
In verband met afstand / kosten rijden er geen bussen, er is ruim voldoende gratis parkeerplaats bij de hal.

Het bestuur realiseert zich dat het - voor de tweede maal - uitwijken naar een vervangende locatie niet is wat iedereen zich van het nieuwe seizoen had voorgesteld, helaas is het niet anders. Wij hopen op ieders begrip daarvoor. Hopelijk kunnen we de rest van het seizoen alle wedstrijden in ons “eigen Glanerbrook” spelen.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram