Menu

Andy Talks | 12 december 2018

12 december 2018

Zoals verwacht werden de 6 puntjes binnengehaald maar eenvoudig was het niet.
Andy: “Zaterdag was weer zo een wedstrijd waar we het onszelf onnodig lastig hebben gemaakt. We hebben 30 schoten meer op hun goalie afgevuurd dan zij op onze goalies, waardoor hun goalie er beter uitzag dan hij had moeten zijn.

Maar zoals vaker dit seizoen werden we gedurende de wedstrijd “wakker” en hebben we de winst binnengehaald. Dit siert de veerkracht van het team, dat ondanks een achterstand de kopjes niet gaan hangen maar dat we tot het gaatje blijven doorgaan. Dit is in voorgaande jaren wel eens anders geweest.

De derde lijn heeft een goede wedstrijd gespeeld maar ook zij misten de gecreëerde kansen. Zondag hadden we ook 30 minuten nodig voordat we de kansen begonnen af te werken, alhoewel vanaf het eerste moment het duidelijk was dat wij hen zouden overklassen, dit in tegenstelling tot gisteren tegen Mechelen.

Michael speelde een sterke wedstrijd en hielp ons door de lastige momenten in de wedstrijd heen. Super dat hij tot “man of the match” werd gekozen. In de derde periode had Amsterdam enkel wat kansjes tijdens hun powerplay. Ik ben blij met de 6 punten en nu focussen en hard trainen voor het aanstaande belangrijke weekend. Als we beter met onze kansen omgaan moet het een mooi weekend worden.”

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram