Zeer geslaagde vrijwilligersavond !

13 december 2018

Het is inmiddels traditie geworden dat er in het midden van het seizoen aandacht is voor ons vrijwilligerskorps. Alle vrijwilligers hebben dan ook enige tijd geleden een uitnodiging ontvangen om zich op woensdagavond 12-12 bij UNIT13 in Sittard te melden.

Om het actieve en het aangename met elkaar te combineren hebben de dames en heren vrijwilligers een twee uur durende lasergame gespeeld bij UNIT13. Na het spel werd het tijd voor een officieel momentje. De gehele groep werd dan ook door Noel Hermsen en Joyce Boumans welkom geheten bij Sessibon.

Zoals we allemaal weten maakt actief bezig zijn, hongerig en dorstig daarom werden we getrakteerd op een overheerlijk buffet van Toko Bopp en ook voor een drankje is er gezorgd door Drankenhandel Vos. Na het eten was het nog geruime tijd onrustig bij Sessibon maar aan alle leuks komt een eind. Moe maar voldaan verlieten de vrijwilligers aan het einde van de avond de locatie maar niet zonder dat ze nog een attentie in ontvangst hadden genomen van Bakkerij van den Bongard.

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door:

Toko Bopp
Sessibon
Unit13
Drankenhandel & Slijterij Vos
Frans Smeets Dakbedekkingen
A&S Financieel Advies
Klus & Bouwservice Neptunus
Autobedrijf RiCars
Bakkerij van den Bongard
Prospere Bouwconcepten
Bouwservice Wehrens

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram