Menu

Ambassadeur Microz Eaters Limburg

16 oktober 2018

Om supporters maximaal te bedienen zonder het bestuur onnodig te belasten, heeft het bestuur vorig seizoen al gemeend een ambassadeur, van en voor de supporters van de Microz Eaters Limburg, aan te stellen. Een aanspreekpunt voor vragen, goede ideeën als ook mogelijke klachten. Een persoon die vanaf 1 uur vóór de wedstrijd in de hal aanwezig is, nabij de Iglo-bar.

Laten we hem eerst even voorstellen. 46 jaartjes jong en inmiddels al 20 jaar Eatersfan. We hebben het over Roger Pellaers. Roger woont samen met Bianca van Deurse, heeft 2 kinderen (Dean van 16 jr. en Dana van 5 jr.) en in zijn dagelijks leven werkt hij als sprinkler technicus bij de firma Engie in Maastricht. Zijn hobby’s zijn uiteraard het ijshockey maar ook motorracen en formule 1 vindt hij geweldig om naar te kijken.

Roger: “Mijn doel, als ambassadeur, is om tussen de supporters en bestuur in te staan zodat de supporters niet naar bestuursleden afstappen maar naar mij toe komen in geval van onvrede/onduidelijkheid. Mocht ik dit dan belangrijk genoeg vinden en er samen met de supporter niet uitkomen, dan stap ik naar het verantwoordelijk bestuurslid en bespreek met hem/haar wat en of er verdere acties uit voort komen.

Verder probeer ik ervoor te zorgen dat de supporters beter gaan weten wie ik ben en wat ik allemaal kan betekenen voor ze. Het is de bedoeling dat ze vaker als vorig seizoen op me afstappen. Het gaat dan niet alleen om klachten maar ook om een stuk dienstverlening. Vragen en problemen samen oplossen. Goede ideeën samen realiseren. Samen kijken hoe we een en ander kunnen verbeteren etc. etc.”

Heb je een vraag, Eaters gerelateerd, en je weet niet waar je daar mee heen moet. Spreek Roger aan en hij helpt je verder. Zoals eerder gezegd is Roger vanaf 1 uur vóór de wedstrijd in de hal aanwezig, altijd nabij de Iglo-bar, en herkenbaar aan zijn badge.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram