Zomer update #2 | Heb vertrouwen in de organisatie!

16 mei 2020

Beste fans, vrijwilligers en sponsoren,

We krijgen veel vragen over:

“waarom is het zo rustig vanuit het Eaters kamp?”
“Het lijkt op een leegloop”
“krijgen we wel een BeneLeague team komend seizoen”

Het is inderdaad rustig vanuit het Eaters kamp richting de buitenwereld, maar dat betekent absoluut niet dat er niets gaande is achter de voorlopig nog gesloten deuren.

Reden voor ongerustheid? Neen, echter.....

Wij willen en moeten realistisch blijven, niet onverschillig geld uit geven in deze onduidelijke en onzekere tijden waarin iedereen zich op dit moment bevindt. Daarom dan nu hier een communiqué; wij hebben dit seizoen gekozen voor een andere aanpak het zgn. Eaters 2.0.

In tegenstelling tot afgelopen seizoen, toen waren wij zowat als eerste van de BeneLeague teams die hun team compleet hadden. Dus wij kiezen nu bewust voor een andere aanpak. Er wordt achter de schermen op allerlei gebied keihard gewerkt, zowel op bestuurlijk maar zeker op operationeel gebied.

Niemand is in het bezit van een werkende glazen bol die ons kan aangeven waar we staan op bijvoorbeeld 1 september? Is het vervelend dat er spelers vanuit het team van afgelopen seizoen ons gaan of hebben verlaten? Absoluut! Blijkbaar kan er bij onze con-collega’s wel met geld worden gestrooid iets dat wij onder geen voorwaarden kunnen en gaan doen, dus daar hebben wij op dit moment veel last van.

Maar dit is iets van alledag. Vaak moet men keuzes maken en keuzes creëren vervolgens weer andere opportuniteiten. Heel vaak moet men onderzoeken, ervaren of het gras inderdaad groener is bij de buren. Tijd zal het leren. Wij zijn dus hard bezig om ondanks de onzekere tijden die Covid19 met zich meeneemt bezig om het team voor de komend seizoen gestalte te geven en wij trachten vervolgens om een zo competitief mogelijk team op de been te krijgen.

Wij komen binnen afzienbare tijd ook naar buiten met nieuws, wij vragen alleen voor wat extra geduld.
Heb vertrouwen in de organisatie, dat hebben wij ook in onze trouwe schare fans.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Bestuur en Technische staf Eaters Limburg.

dit artikel werd u aangeboden door:

© 1968 – 2024 Hosted by Movaworks | Developed by ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram